Tunnetko olevasi Erikoismies?

Erikoismies.
Wikipedia kertoo että jonkin alan erikoisosaaja tai asiantuntija, me todetaan kylmästi että kaikkien lajien maailmanmestari. Seppä jolta ei puutu kehäkestävyyttä eikä pienistä hengästy. Mies jonka silmämääräinen "ungefär" mitta on mauseria tai micrometriä heittämällä tarkempi. On myös saavuttanu tietoisuudessaan viimmesen levelin ja tietää kaikesta tai ainakin yhdestä asiasta ihan kaiken. Tästä kaikesta johtuen jos ja kun tämän erikoismiehen palveluita tarvitaan ei ikinä vastaa puhelimeen, eikä myöskään soita takaisin. Paikalliselta essolta ammattilaisten pöydästä saa käydä kyselmäs onko näkyny.

Tuntomerkit:
- Flanellipaita
- 5110 nokia (metallia kaijuttimis)
- Partaa (yleensä)
- Työkengät jalaas (aina)
- Kuluneet farkut
- Kynä tai tussi mukana

Tai näiden edellämainittujen kuvauksien kerralla täyttävä vaateriepu, Erikoismies t-paita, missä yhdistyy kaikki kriteerit.

Erikoismies t-paita J. Koskiniemi & T. Lahnakoski approved logolla.

Jos olet ylpeä siitä ja haluat kertoa sen myös paidan muodossa niin täytä alla oleva hakemus. Jos kriteerit täyttyvät niin saat ostaa paidan.
Vastaan puhelimeen
Vastaamme Sinulle sähköpostilla noin vuorokauden kuluessa. Mikäli vastausta ei näy, muista tarkistaa myös roskapostikansio!
SIVUSTON TOTEUTUS

LIPPUARVONTA!

Kaikkien paitoja ostaneiden kesken arvotaan DMEC Trackside -lippu!

HOX! DMEC lipun arvontaan osallistuvat myös Ideapark eDrift -tapahtumassa Seinäjoella 18.2.2023 paidan ostaneet. Ideaparkissa ostajien yhteystiedot kerätään ylös ja arvonta suoritetaan kaikkien ostajien kesken 25.2. 2023. Voittajan nimi julkaistaan nettisivuillamme 26.2.2023 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti tekstiviestillä. Arvonta-aika alkaa 15.2.2023 klo 6.00 ja päättyy 25.2.2023 klo 12.00.

DMEC ROUND 3. SUOMI 2023

Aika: 7.-8.7.2023
Paikka: PowerPark, Mika Salo Circuit
Osoite: Puistotie 3, 62300 Härmä, Suomi

Kesän kohokohta koittaa ja pitkä odotus palkitaan 7.-8.7., kun maailman kovatasoisin drifting-sarja, Drift Masters European Championship saapuu Alahärmän PowerParkiin, Mika Salo Circuitille sarjan 3. osakilpailussa. Keväällä 2023 rataa uudistetaan ja luodaan täysin uudet puitteet driftingille Suomessa.

Mielettömissä puitteissa, huvipuiston juurella ajetaan perjantaina 7.7. harjoitukset ja lajittelut. Lauantaina 8.7. harjoitukset ja pariajokaavio, finaaliin huipentuen.

Tätä lähemmäs vauhtia ja menoa ei pääse! Useita katsomoita ympäri rata-aluetta, joista jokainen on käytettävissäsi.

Liikuntarajoitteisille erikseen osoitettu, esteetön katselupaikka.

Ota yhteyttä